Cu peste 26 de ani vechime în fabricarea și comercializarea roților înguste pentru tractor, firma noastră vă pune la dispoziție, o gama largă de jante pentru seturi de roți inguste, special concepute si fabricate pentru modelul d-voastra de tractor. De asemenea se poate configura pe comandă, orice model de jante înguste/late, de tractor sau combina agricola, necesare pentru buna funcționare a activitații agricole.

Compania ce o mandatăm este reprezentant oficial al concernului Titan Wheels – Franța, lider de jante OEM (echipamente originale) și producător de componente pentru alte fabrici de jante. De asemenea, este reprezentantul oficial si exclusiv pentru Bulgaria al Starco GS (prorietar al companiei elvețiene Schaad AG de roți cu sisteme duble).

De aceea vă propunem oferta individuală, menită să vă ofere incă de la inceput avantajul de a avea un set de roți înguste, potrivite noului sau vechiului dumneavoastra tractor. Roțile inguste sunt noi și se configurează pentru fiecare tractor in parte, indiferent de marcă.

Termenul de fabricare și livrare este intre 3 – 5 săptămâni in perioada ianuarie – aprilie și 2 săptămâni în perioada mai – decembrie, după efectuarea plății.

Oferim o garanție de 3 ani la set complet, janta+anvelopa. Transportul este inclus pâna la domiciliul clientului.